Voeg je koptekst hier toe

Proeverij de Luxe € 59,- pp

Alentejo Wijnen komt bij u thuis en verzorgt voor u en uw vrienden de wijnproeverij De Luxe compleet met uitgebreide culinaire hapjes. Maak van uw huiskamer een wijnkelder! Lekker met vrienden een avond wijn proeven. Een wijnadviseur komt samen met een traiteur uw avond op culinaire wijze samenstellen. U krijgt een grandioze smaakbeleving waar uw gasten nog lang over zullen praten. Laat u verrassen door onze heerlijke wijnen en spectaculaire hapjes.

Voor de wijnproeverij De Luxe maken we graag een afspraak. Allereerst om te kijken of de ruimte geschikt is zodat wij goed voorbereid de proeverij kunnen geven. Ook bespreken we uw wensen en ideeën, de invulling van de wijnkaart (4 wit en 4 rood – samenstelling onder voorbehoud) en de hapjes evenals het aantal personen.

Prijs: € 59,- pp op basis van 8 personen. Natuurlijk kan dit in overleg ook voor kleinere of grotere groepen verzorgd worden.

Locatie: bij u thuis. Heeft u geen locatie dan kunnen we daarvoor zorgen.

Coupon: na afloop bieden wij u een coupon aan met een code, hiermee ontvangt u via de webshop € 10,- korting bij aanschaf van minimaal 6 flessen wijn.

Misschien wilt u graag weten welke Portugese wijnen u het beste kunt serveren bij hapjes die u zelf maakt? Kies dan voor de Proeverij Standaard.

U kunt ook een wijnproeverij bijwonen op een van onze locaties, kies dan voor Proeverij Wijn | Spijs.

Contact opnemen

Via onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Activiteiten

Winkelwagen
Scroll naar top