Voeg je koptekst hier toe

Welkom op onze activiteiten pagina. Hieronder vind je de geplande proeverijen voor onze locaties De Meern en Den Haag. Wij plannen de proeverijen als er 12 of meer aanmeldingen zijn en/ of drie weken vooruit.  Staat je datum er niet bij dan kan het zijn dat deze niet gepland word wacht dit dan even af en kom regelmatig terug op deze pagina voor een geschikte datum. Je krijgt namelijk als je dit per mail informeert het zelfde antwoord. Reserveren voor de locatie Den Haag en De Meern kan je doen via de website maar ook via de mail

Het is wel mogelijk om andere data te plannen op onze eigen vaste locaties in De Meern en Den Haag voor groepen vanaf 12 personen met een maximum van 24. Stuur ook hiervoor een mail. Voor de locatie Den Haag kunt u voor een actueler programma ook kijken op de site van Wijnhandel Alvarez. Wij hopen u zo volledig mogelijk te kunnen inlichten en u een gezellige wijnproeverij te kunnen geven.

Heeft u gereserveerd en onverhoopt lukt het u niet om te komen houd dan wel rekening met een annulering van 48 uur voor de proeverij om dit door te geven. Komt u melding later dan kunnen we u geen andere proeverij aanbieden omdat wij dan rekening met u hebben gehouden en de inkoop voor de proeverij al hebben gedaan. Wij zijn namelijk geen restaurant of iets dergelijks.

Winkelwagen
Scroll naar boven