Voeg je koptekst hier toe

Samen met Groupon verzorgen wij regelmatig acties om Portugese wijnen te proeven.

Voor de wijnliefhebbers met een Groupon voucher bieden we u de Proeverij Wijn |Spijs. Om deel te nemen aan deze proeverij kunt u ons het beste mailen om een afspraak te maken (locatie en tijdstip staan gepland onder activiteiten). Op onze activiteiten pagina voor de Meern kunt u zien wanneer we proeverijen gepland hebben, voor de locatie Den Haag kunt u daar ook kijken maar voor een actuelere agenda kunt u hier kijken. De proeverijen worden gepland zodra er 12 of meer aanmeldingen zijn. Wij zorgen voor een gezellige middag of avond met heerlijke wijnen en lekkere hapjes. De grouponaktie kost € 29,50, waarvan € 6,50 uit de happen bestaat.Op onderstaande locaties kan er gepland worden op de dagen die er bij staan. Op andere dagen dan dus niet.

Locatie:

De Meern                         vrijdagavond en zondagmiddag
Den Haag                         donderdagavond, vrijdagavond, zaterdagmiddag en zondagmiddag

Misschien wilt u graag weten welke Portugese wijnen u het beste kunt serveren bij hapjes die u zelf vaak maakt? Kies dan voor de Proeverij Standaard, deze verzorgen wij bij u thuis.

Of wilt u liever dat Alentejo Wijnen de avond geheel bij u thuis verzorgt met de wijnen en heerlijke culinaire hapjes? Kies dan voor de Proeverij De Luxe.

U kunt ook een voicemail bericht achter laten:

Locatie Utrecht:
Tel: 085-2500135

Contact opnemen

Via onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Shopping Cart
Scroll naar top